Deze romige bananentaart is heerlijk en zo klaar! Je wilt nooit meer anders!

Zo'n lekkere taart heb je nog nooit geproefd!

Banaan is echt een van de lekkerste soorten fruit. Het is ook nog eens heel breed toepasbaar! Heb jij weleens een bananentaart gegeten met een lekkere crème vulling? Niet? Snel doen! Deze bananentaart is alles wat je wil en meer...

Dit heb je nodig:

Voor de bodem

  • 130 gram bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 6 eetlepels koude boter
  • 4 eetlepels ijskoud water

Voor de vulling

  • 1 zakje kloppudding banaan
  • 400 milliliter melk
  • 1 zakje Klop Klop (slagschuim)
  • 80 milliliter melk
  • 3 bananen

Pagina 1/2

Wat moet je doen?

Voor de bodem:

  • Mix bloem en zout in een kom. Doe de boter erbij en prak met een vork tot het formaat van kruimels.
  • Voeg water toe en meng tot het een glad geheel wordt.
  • Rol tot een bal en leg op een met bloem bestrooid oppervlak.
  • Rol het deeg uit, doe in een taartvorm en druk lichtjes aan.

Voor de vulling:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak de taartbodem 10-15 minuten en laat afkoelen.
  • Snijd twee bananen in plakjes en verdeel deze over de bodem.
  • Doe 400 milliliter melk in een kom en mix met de kloppudding tot een glad en dik geheel.
  • Maak de Klop Klop met 80 ml melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Voeg 2/3 van de Klop Klop toe aan de pudding en meng.
  • Doe het mengsel op de taartbodem en leg een uur in de koelkast.
  • Verdeel hierna de overgebleven Klop Klop over de taart en decoreer met de laatste in plakjes gesneden banaan.
  • Eet smakelijk!

Pagina 2/2