Waarschuwing: je blijft ervan dooreten!
In het weekend mogen we onszelf best trakteren op een lekker maaltje op de bank. Wat dan uitermate geschikt is? Heerlijke kaneel-chocoladetoffee’s. We willen je wel vast waarschuwen: wanneer je ze eenmaal hebt gemaakt, moeten ze ook meteen op. Zo lekker: dit kun je niet laten staan.
Waar wacht je nog op?
Wat heb je nodig? (voor 24 toffee’s)
- 360 gram poedersuiker
- 50 gram cacaopoeder
- 1-2 theelepels kaneel
- 125 gram boter
- 4 eetlepels melk
- 1 theelepel vanille-extract
Wat moet je doen?
- Bedek een bak- of cakeblik met bakpapier.
- Smelt de boter en laat het een beetje afkoelen.
- Roer vervolgens de melk en het vanille-extract erdoor.
- Zeef de cacaopoeder, poedersuiker en kaneel in een aparte kom.
- Giet het melkmengsel erbij en roer het met een lepel door elkaar tot het een geheel vormt.
- Giet het in de vorm en laat het in de koelkast goed afkoelen.
- Snijd er blokjes van.
- Bewaar ze in de koelkast.
Lees ook: ‘De FINTORP-stang van IKEA saai? Zeker niet, moet je eens zien wat je er allemaal mee kunt doen!‘
Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Allrecipes | Beeld: Pixabay