Zó krijg je kant-en-klare aardappelschijfjes heerlijk krokant, deze truc is supermakkelijk!

Met deze truc worden je aardappelschijfjes heerlijk krokant!

Gebakken aardappeltjes op tafel zijn graag gezien in Nederland. Het is alleen niet zo makkelijk om ze lekker krokant te krijgen. Vaak blijven ze wat sompig en zacht, heel jammer en helemaal niet nodig. Gelukkig hebben wij dé truc om je kant-en-klare aardappelschijfjes net zo knapperige als de real deal te krijgen!

Wat heb je nodig?

  • scheutje olie
  • klontje boter
  • aardappeltjes
  • paprikapoeder

Wat moet je doen?

  •  Prik een aantal gaatjes in de verpakking en laat ze drie minuten voorgaren in de magnetron, op vol vermogen.
  • Vervolgens bak je ze in een héél hete pan in een combinatie van 50% olie en 50% boter. Bestrooi met peper, zout en paprikapoeder: dit zorgt voor een extra krokant korstje!
  • Nu kan je altijd genieten van heerlijk krokante aardappelschijfjes en hoef je je nooit meer te schamen als je ze opschept en ze nogal sompig en totaal niet knapperig zijn. Nu zal je iedereen zien smullen van die eerlijke aardappelschijfjes.

Deel deze truc met je vrienden, ook zij verdienen heerlijke knapperige aardappeltjes!

Bron: Kookfans