Lunch
Zalmfilet: tussen de middag bereidt ze zalmfilet met geperste knoflook, kurkuma en citroen. Hierbij serveert ze een salade
Salade: de salade bestaat uit rucola, spruitjes, komkommer, paarse bloemkool en avocado. Deze snijdt ze in kleine stukjes en roert ze door elkaar. De saladedressing maakt ze zelf en bestaat uit een beetje appelciderazijn, olijfolie, citroensap en een snufje zeezout.
Diner
Kip: het favoriete avondeten van Miranda is langzaam gebraden kip. Deze maaltijd moet maar liefst 7 uur in de oven. Aan de kip voegt ze ui, knoflook, citroen, kurkuma en rozemarijn toe. Ze serveert de kip graag met zoete aardappelpuree.
Salade: Tevens maakt ze altijd een vullende salade voor het diner. Deze maakt ze weleens van spinazie, rode kool, peterselie, koriander, komkommer, groene olijven, Halloumi kaas, zonnebloempitten, pijnboompitten en selderij.
Bekijk in de onderstaande video hoe het model haar voeding combineert met werken en trainen.
Lees ook: Niet aan beginnen: het Pioppi dieet is niet goed voor je.
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Daily Mail, Harpers Bazaar | Beeld: videostill