Deze romige bananentaart is heerlijk en zo klaar! Je wilt nooit meer anders!

Wat moet je doen?

Voor de bodem:

  • Mix bloem en zout in een kom. Doe de boter erbij en prak met een vork tot het formaat van kruimels.
  • Voeg water toe en meng tot het een glad geheel wordt.
  • Rol tot een bal en leg op een met bloem bestrooid oppervlak.
  • Rol het deeg uit, doe in een taartvorm en druk lichtjes aan.

Voor de vulling:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak de taartbodem 10-15 minuten en laat afkoelen.
  • Snijd twee bananen in plakjes en verdeel deze over de bodem.
  • Doe 400 milliliter melk in een kom en mix met de kloppudding tot een glad en dik geheel.
  • Maak de Klop Klop met 80 ml melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Voeg 2/3 van de Klop Klop toe aan de pudding en meng.
  • Doe het mengsel op de taartbodem en leg een uur in de koelkast.
  • Verdeel hierna de overgebleven Klop Klop over de taart en decoreer met de laatste in plakjes gesneden banaan.
  • Eet smakelijk!


Pagina 2/2