Wat moet je doen?
Voor de bodem:
- Mix bloem en zout in een kom. Doe de boter erbij en prak met een vork tot het formaat van kruimels.
- Voeg water toe en meng tot het een glad geheel wordt.
- Rol tot een bal en leg op een met bloem bestrooid oppervlak.
- Rol het deeg uit, doe in een taartvorm en druk lichtjes aan.
Voor de vulling:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de taartbodem 10-15 minuten en laat afkoelen.
- Snijd twee bananen in plakjes en verdeel deze over de bodem.
- Doe 400 milliliter melk in een kom en mix met de kloppudding tot een glad en dik geheel.
- Maak de Klop Klop met 80 ml melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg 2/3 van de Klop Klop toe aan de pudding en meng.
- Doe het mengsel op de taartbodem en leg een uur in de koelkast.
- Verdeel hierna de overgebleven Klop Klop over de taart en decoreer met de laatste in plakjes gesneden banaan.
- Eet smakelijk!
Pagina 2/2
1 2