Hanna: ‘Ik ontdekte dat mijn man een tweede gezin heeft’

Al drie jaar lang heeft haar man een affaire

Hanna* en Ruben zijn al jaren getrouwd en hebben samen twee dochters. Onlangs deed Hanna echter een schokkende ontdekking: Ruben heeft al jarenlang een affaire. Nog erger, hij lijkt zelfs een tweede gezin op te bouwen. Hanna weet niet meer wat ze moet doen.

Ontdekking via TikTok

“Ik loop nu al bijna twee weken rond met deze vreselijke wetenschap en heb geen idee hoe ik verder moet,” schrijft Hanna op het forum Reddit. “Mijn man blijkt een relatie te hebben met een andere vrouw. Hij leeft alsof hij een gelukkig gezin vormt met haar en haar drie zonen. Ze zijn zelfs van plan om samen nog een kind te krijgen,” vertelt ze. Hanna ontdekte dit alles via TikTok. “Twee weken geleden kwam ik toevallig een TikTok-account tegen van een vrouw die recepten deelde. In de achtergrond van een video herkende ik de rug van mijn man. Eerst twijfelde ik, maar na goed kijken herkende ik zijn nek, rug, benen en kleding. Toen ik verder door haar video’s bladerde, werd het duidelijk dat het inderdaad mijn man was.” Dit bevestigde voor Hanna dat haar man vreemdging.

“Telkens wanneer hij zogenaamd op werkreis was, plaatste zij nieuwe video’s waarin ze vertelde dat ze voor haar man kookte die net thuiskwam van zijn werkreis. Ik herkende zijn handen direct, omdat hij zijn bestek op een unieke manier vasthoudt,” zegt Hanna. Ze is woedend. “Ik kan niet geloven dat hij al drie jaar bij haar is. Ik begrijp niet hoe hij tijd heeft gevonden om nog een tweede relatie te onderhouden. Ik dacht echt dat we gelukkig waren,” vervolgt ze.

Radeloos

“Ruben zegt voortdurend dat hij van me houdt en brengt altijd cadeaus mee van zijn werkreizen. Thuis hebben we een geweldig seksleven, gemiddeld vier tot zes keer per week. We zijn al eenentwintig jaar getrouwd en hebben twee dochters. Tien jaar geleden verloren we onze oudste zoon, maar we hebben dat samen doorstaan en zijn dichter bij elkaar gekomen dan ooit.” Hanna begrijpt niet waarom Ruben een affaire heeft. “Ik ben zo boos en weet niet wat ik moet doen. Ik dacht echt dat we gelukkig waren. Ik dacht dat hij tevreden was met ons leven.”

Op Reddit vraagt Hanna om advies. “Mijn gedachten zijn een warboel en ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik kan me nauwelijks concentreren. Wat moet ik nu doen?”

*Hanna is een schuilnaam. Op het forum Reddit deelt ze haar verhaal onder de naam Throwra-brokenwife.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!